Word lid van de 'Club van de Avond'!
We zetten alle verzoekjes in de avondspits hieronder op een rijtje!

  • Alphabet Street
15/10 - de letter B: Rosita uit Ranst heeft een beestig fijn verzoekje: Blue Oyster Cult met ‘Don’t Fear The Reaper’, een liedje dat ze toevallig ontdekte in de cd-verzameling van haar echtgenoot. Rosita houdt immers van snuisteren in muziekcollecties!

16/10 - de letter N: De enorm vrolijke Albina uit Rusland (maar ook uit Antwerpen) is al van jongs af aan groot fan van Nazareth. ‘Love Hurts’ is voor haar dé perfecte soundtrack tijdens het inkopen doen in de supermarkt!

17/10 - de letter J: Luisteraar Marc uit Wuustwezel had in de eighties een stevig boontje voor (pseudo) actrice/zangeres Pia Zadora. Een geluk dat ‘When The Rain Begins To Fall’ een duet is met Jermaine Jackson, met de J dus, zoals het moet!

18/10 - de letter T:  Veronique uit Erpe-Mere is volop bezig aan haar ronde van de dag. Ze is thuisverpleegster en doet dagelijks 20 patiënten aan. Gelukkig is ze dol op haar job én de mensen, die ze bezoekt. Vooral dan zij, die Nostalgie luisteren. Haar favoriete classic: Tavares met ‘Heaven Must Be Missing An Angel’!

  • 18 'till I Die
16/10: Marcia is de allereerste, die mag terugkeren naar haar 18e verjaardag. Ze doet dat met 'Rood' van Marco Borsato, hoog in de hitlijsten in de nazomer van 2006!

17/10: In januari 1991 vierde luisteraar Odile uit Brasschaat haar 18e verjaardag. Toen bovenaan in de hitlijsten: ‘Ice Ice Baby’ van Vanilla Ice. Even de teletijdmachine in, om de mooie momenten van toen te herbeleven, want ze zat toen in Zwitserland op school!

18/10: ’18 till I Die’ is vandaag de leuze van Philip. Hij feestte er in 1982 op los op zijn 18e verjaardagsfuif. En dat deed hij met zijn favoriete dansplaat van toen: ‘Situation’ van Yazoo! Zijn passie toen was de paardensport en ook nu domineert dat nog steeds z’n leven!

  • Het Lalalaatste Woord

15/10: Het Lalalaatste Woord is vandaag voor Daniël. Hij mist Boney M in onze playlist. Daarom een roeitochtje van 4 minuten in ‘The Rivers Of Babylon’!

16/10: Kiara is grote fan van Céline Dion en zag deze nachtegaal al drie keer live in het Sportpaleis. Eén nummer springt er voor haar telkens tussen uit: de soundtrack van 'Beauty And The Beast' namelijk, want Kiara is ook nog eens een fervent Disney-fan!

17/10: ‘Heart Of Stone’ van Jonathan Jeremiah is een nummer, dat Kris heeft leren kennen dankzij Nostalgie. En dat kan voor haar niet genoeg gespeeld worden!

18/10: Luisteraar Eddy viert zijn 55e verjaardag vandaag, dus trakteren we hem op zijn favoriete classic ooit: ‘Sultans Of Swing’ van Dire Straits!
18/10/2018