Word lid van de 'Club van de Avond'!
We zetten alle verzoekjes in de avondspits hieronder op een rijtje!

  • Alphabet Street

05/11: De letter N - Odile trouwde in 2011 met haar ventje. Hij wilde graag Phil Collins als openingsdans, maar door zijn danskunsten, die ‘even straf zijn als die van een lantaarnpaal’, besloot Odile de knoop door te hakken en te kiezen voor een tegelplakker: Neil Diamond met ‘September Morn’!

06/11: De letter R - Koen uit Zwijndrecht danst tijdens het kuisen, in tegenstelling tot de ‘Freddie Mercury’s’ onder ons, niet op ‘I Want To Break Free’, maar wel op ‘Keep On Lovin’ You’ van REO Speedwagon!

07/11: De letter H - Eenduidigheid in de sms-box. Het moest en zou (The) Human League worden, voor een hele resem (anonieme) luisteraars... 'Being Boiled'!

08/11: De letter A: Ignace uit Gentbrugge kijkt vol Nostalgie terug op zijn tienerjaren. Alicia Bridges werd toen grijsgedraaid met het veel betekende ‘I Love The Nightlife’. De auto’s worden deze avondspits even een mini-disco!


  • 18 'till I Die

05/11: Eeuwige 18-jarige Theo uit Ninove leerde op z’n 18e al zijn vrouw kennen. Het was een match ‘made in heaven’, want ze waren allebei grote fan van The Rolling Stones. ‘Satisfaction’ betekende het begin van een prachtig huwelijk, want op dat nummer hebben ze menige avonden ‘volgedanst’ als tieners!

06/11: Hilde vierde op Oudjaar 1982 haar 18e verjaardag. Toen in de hitlijsten: veeeeeel kerstmuziek, maar ook ‘You Can’t Hurry Love’ van Phil Collins. Hilde was dol op dat nummer, dat steevast te horen was in haar eerste auto. Die auto betekende vrijheid en de mogelijkheid om op internaat te gaan, waar een nieuwe wereld voor haar openging. Ook belangrijk voor de 18-jarige Hilde: de Joepie!

07/11: Rocker Rick uit Waardamme vierde in 1981 zijn 18e verjaardag. Rick was enorm sportief, maar een danser was hij niet. De vrouw van zijn dromen was dat toen wel. Hij zag haar op een dag dansen in de parochiezaal op ‘Your Love’ van Lime, een nummer dat toen enorm populair was. Rick was plotsklaps verliefd en, na enkele maanden zijn moed bijeen te rapen, vroeg hij haar uit. Met een huwelijk van 30 jaar tot gevolg: prachtig!  • Het Lalalaatste Woord


05/11: Harry uit Westmalle mocht op onze kosten genieten van een avondje Golden Earring de Lotto Arena. Een vleugje Nostalgie op korte termijn, want we gaan terug naar afgelopen zaterdag en ‘When The Lady Smiles’.

06/11: Fleetwood Mac is vandaag niet uit de media te slaan, na de aankondiging van hun concert in Werchter volgend jaar. Ook luisteraar Melissa is door het dolle heen met het nieuws. Zij vraagt ‘Sara’ aan, want het is haar favoriete nummer van de iconische band. En wees maar zeker dat ze vrijdag achter haar computer zit om concerttickets te scoren!

07/11: We verrassen Kathleens jarige ventje. Hij is dol op Gloria Estefan en Kathleen is dol op hem, ook na 28 jaar huwelijk. Daarom: ‘I Can’t Stay Away From You’ en een prettige 50e verjaardag gewenst!

08/11: Oppergezelligaard Rik zag recent nog Anita Meyer aan het werk en hij zag dat het (nog steeds) goed was! Rik herbeleefde zijn jeugd tijdens dat concert, en dat doet hij nu ook tijdens ‘Het Lalalaatste Woord’.
09/11/2018