Start je vrijdag met deze nieuwe singles

Wat hier zomaar komt binnenwaaien: gloednieuwe singles! Die moeten we met jullie delen.

Moeten we Enrique Iglesias nog voorstellen? We dachten het niet.  De man verkocht al meer dan honderd miljoen platen, trad op in elke hoek van deze aardbol, en weet ondertussen niet meer waar hij al zijn Grammy's in hemelsnaam nog moet zetten. 

In 'El Baño' gaat het er heerlijk hot and steamy aan toe, en bevestigt Enrique nogmaals zijn status als latino superster. Beluister het nummer hieronder!


Zijn eveneens op pad met nieuwe muziek: Black Eyed Peas! De groep - mét will.i.am, zonder Fergie - keert met 'Street Livin.' terug met een politiek nummer. Het nummer is geïnspireerd op hun eigen graphic novel, 'Masters of the sun: The Zombie Chronicles', dat zich afspeelt in de jaren '80. will.i.am: "De thema's die toen speelden - politiegeweld, immigratie, de wapenwet en het gevangenisleven -, leven nu nog altijd. Daarom moesten we dit nummer maken."


Hoe geweldig moet het zijn om muziek te maken met je beste vriend? Dat moet Taylor Swift gedacht hebben toen ze Ed Sheeran uitnodigde om mee te zingen op 'End Game'. De derde single uit 'Reputation' krijgt er vandaag een blingbling videoclip bij, waarin het vooral genieten is van de momenten waarop je Swift en Sheeran ziet dollen met elkaar.12/01/2018