'Show 2018' (05/01) gemist?

Evy Gruyaert en Kevin De Geest keken aan het begin van het nieuwe jaar vooral niet achterom.

Tijdens de eerste week van januari gingen ze in hun programma 'Show 2018' op zoek naar dé trends van het nieuwe jaar.

'Food', 'drinks', hotels, technologie, huis en tuin, design,... Alles kon en mocht.

Gesprekjes gemist? Je kan ze op deze pagina (her)beluisteren en zo het nieuwe jaar helemaal 'up to date' en trendy ingaan!


Vrijdag hadden Evy en Kevin de volgende gasten in de aanbieding:

-Acteur en hottie Matteo Simoni vertelde Evy en Kevin over zijn nieuwste film, 'Patser', die over enkele weken in de cinemazalen te zien is. In de regiestoel? Bilall Fallah en Adil El Arbi. In de rol van ultiem 'patserke'? Matteo natuurlijk! (Her)beluister hier het gesprekje (als je durft).

-Van het grote scherm naar het kleine scherm: Dina Tersago, redder in nood voor single boeren en boerinnen. Dina gaat in 2018 ook internationaal Cupido spelen. Je kan Dina je hart iets sneller doen slaan door dat gesprek hier te (her)beluisteren.

-Valerie Thys, de enige echte Nostalgie-weervrouw, kwam ook langs in de studio van Evy en Kevin. Zij blikte vooruit naar de weersverwachtingen in 2018. Je kan zelf het zonnetje in huis halen door dat gesprekje hier te (her)beluisteren.

-Nicolas van 'hotspot'-gids New Places To Be sloot de week af met niet zo'n rooskleurig nieuws over discotheken en uitgaan. Benieuwd wat dat nieuws was? (Her)beluister dan hier het gesprekje.

-Herman Konings is zonder twijfel de Koning(s) van de trends. In zijn vierde en laatste studiobezoekje van de week sprak hij over de ontspanningstrends van 2018. Even relaxen met een boeiend gesprek op de achtergrond? Dat kan hier.05/01/2018