Roy Orbison komt naar België?!

Op 6 december 1988 namen muziekfans wereldwijd afscheid van Roy Orbison.

Orbison bevond zich op dat moment middenin een zeer succesvolle comeback, waarin hij zowel solo als in groep (met de Traveling Wilburys) hogere toppen scheerde dan ooit tevoren -en dat zegt veel, want de man was al bezig sinds 1953.

Volgend jaar, 30 jaar na zijn overlijden, komt er echter een comeback van de zonnebril dragende man met de iconische warme, diepe stem. Hoe dat kan? Dankzij 'state of the art' hologramtechnologie! De tournee, wereldwijd geproduceerd door BASE Hologram, biedt een uniek optreden van Orbison in zijn hoogdagen. Na optredens in o.a. Groot-Brittannië is nu aangekondigd dat de 'In Dreams: Hologram Tour 2018' ook in België zal neerstrijken, in Stadsschouwburg Antwerpen meer bepaald. Dat concert vindt plaats op 25 april 2018.

En alsof een wedergeboren Orbison nog niet genoeg is, is er nog meer goed nieuws! De hologram van Orbison wordt muzikaal begeleid door Sinfonia Rotterdam, een Nederlands toporkest.

Wil jij genieten van hits als 'Pretty Woman', 'In Dreams' en 'Only The Lonely' alsof het 1987 is, grijp dan nu je kans en koop tickets via Proximus Go For Music. Dat kan vanaf donderdag 21/12, 9 uur.20/12/2017