Proficiat An! Zij won de Summer Splash!

Afgelopen zondag won An Revis een superdeluxe ingebouwd zwembad van Leisure Pools. Ze overleefde dan ook vele voorrondes waarbij ze uiteindelijk als sterkste kandidaat overbleef.

Op dinsdag wist An tijdens de voorronde dat het woord ‘shoes’ werd weggesplasht uit een nummer van een van de artiesten van het Nostalgie Beachfestival. Die avond was ze ook nog eens de snelste met het juiste antwoord tijdens de dagfinale. An won alvast een dagje Nieuwpoort, waar de finale in de livestudio zou plaatsvinden.

In de eerste finaleronde vertaalden de kandidaten een waslijst aan anderstalige woorden die alles te maken hadden met een zwembad. Van een Albanees badpak tot een Letse parasol, An wist ongelooflijk veel antwoorden. In de tweede ronde wist ze als snelste dat de fictieve rider die Dave Peters voorlas van Bananarama was aan hand van de tip over de Venus-scheermesjes. 

An bewees zich verder alweer als een ijzersterke kandidate. In de laatste ronde kwam het erop aan tijdens een mash-up van liedjes zo veel mogelijk artiesten die ooit op het Nostalgie Beachfestival hebben gespeeld of zullen spelen te herkennen. Haar tegenkandidaat, Hans, had net zo goed gestudeerd als zij. Toch bezweek hij uiteindelijk onder de stress, terwijl An de koelte zelf bleef. Na een uitschuiver van Hans door Billy Joel in plaats van Billy Ocean te zeggen, sprong An haast door het dak van de livestudio. Ze vertelde ons zelfs nog veel meer goede antwoorden te weten, dus An was overduidelijk de terechte winnares van het superdeluxe zwembad. 

Proficiat An! 31/07/2017