Prince-expo in Amsterdam!

Vanavond gaat in de Beurs van Berlage in Amsterdam een tentoonstelling over muzieklegende Prince van start. 'My Name Is Prince' is de naam van de tentoonstelling en ze bevat allerlei unieke items die rechtstreeks uit de archieven van Prince's studiocomplex 'Paisley Park' komen. Op die manier kunnen de fans van Prince zich volledig onderdompelen in zijn leven.


Op de 'My Name is Prince'-tentoonstelling kan je onder andere komen kijken naar een handgeschreven filmscript van Purple Rain, het blauwe pak met wolken uit de Raspberry Beret video en de originele basgitaar die de inspiratie was voor Prince zijn iconische Cloud gitaar. Prince overleed in 2016 op 57-jarige leeftijd, maar met deze tentoonstelling krijgen fans de kans om een blik te werpen op het leven van de muzieklegende. 

'My Name is Prince' loopt officieel van 8 maart tot en met 8 juni. Tickets kosten 17 euro en zijn verkrijgbaar via de site

Stefan belde vanochtend in De Goeie Morgen met journalist en goede kennis van Prince Mick Boskamp, die vanavond de 'My Name Is Prince'-tentoonstelling mag openen. Je kan het gesprek hieronder opnieuw beluisteren. 

In 1981 was de nu wereldberoemde artiest Prince helemaal nog niet zo bekend. In dat jaar kreeg een zeer jonge Mick Boskamp de kans om Prince te interviewen. Je kan het legendarische interview hieronder nog eens beluisteren. 07/03/2018