Opgelijst: JOUW momenten bij Marcia!

We zetten alle verzoekjes in de avondspits hieronder op een rij!

  • Alphabet Street

10/09 - de letter Z: Danny uit Geel wil stevig rocken met de fantastisch geklede mannen van ZZ Top. ‘Sharp Dressed Man’ lijkt hem dan ook meer dan gepast!


11/09 - de letter F: Filip, ook beginnend met de letter F dus, is grote fan van Faith No More. Daarom gaan we op zijn verzoek even 'Easy' zijn in het nazomerzonnetje!


12/09 - de letter T: Dennis houdt van rockmuziek, dus stelde hij Thin Lizzy voor. Headbangend 17 uur tegemoet? Moet kunnen met 'The Boys Are Back In Town'!


13/09 - de letter V: Habituée Gudrun uit Antwerpen hangt aan de lijn. ‘Hoe gekker, hoe liever’ is haar motto, dus gaan we helemaal los op Village People met ‘In The Navy’!


14/09 - de letter R: Vincent uit Vilvoorde heeft net een docu gezien over Roy Orbison en was meteen fan, dus halen we diens ‘Pretty Woman’ nog eens uit de platenbak!


17/09 - de letter G: Voor Patrick mag het iets fouter en unieker zijn, dus kiest hij voor Gilla met ‘Bend me Shape Me’, om eens goed te kunnen dansen in de file!


18/09 - de letter O: Oasis is de lievelingsgroep van Tom uit Dilsen-Stokkem. Hij zag de band op Werchter en sindsdien is hij helemaal verkocht, met ‘Don’t Look Back In Anger’ als ultieme favoriet!


  • What A File!

10/09: Big 5 safarireis-winnaar Shauni is aan het genieten van een glaasje wijn in een wijnresort in Zuid-Afrika. Ze heeft ook al flink wat onvergetelijke avonturen meegemaakt in Kaapstad en de vele reservaten van het land. Of om het muzikaal samen te vatten: elke dag is daar een ‘Beautiful Day’ (van U2)!


11/09: Ingrid staat in de file op de Brusselse Ring en ook haar man Marc staat stil ergens op de Vlaamse wegen. Daarom een dubbele portie anti-fileleed met ‘You’re The Inspiration’ van Chicago, hun openingsdans in 1988. Nu, 30 jaar later, wordt het nummer nog vaak beluisterd en dansen wordt er ook nog steeds gedaan!


12/09: Erwin voelt zich ‘Mighty Real’ en dat gevoel wilt hij maar al te graag met de andere luisteraars delen. Dat doet hij met Sylvester!


13/09: Een nummer dat het stormachtig weer (in Azië en Amerika) doet verdwijnen: daar zijn we naar op zoek! E.L.O. met ‘Mr Blue Sky’ mag dat zijn voor Véro uit Stabroek!


14/09: Marcia vraagt naar een plaatje om de nakende na-nazomer te vieren. Voor Davy uit Grobbendonk mag dat ‘Summer Night City’ van ABBA zijn, voor hem een vergeten pareltje van de superband!


17/09: Van een ‘What A File!’ heeft luisteraar Chris uit Schoonaarde geen last, al heeft ze wel een plaatje, dat ermee te maken heeft: ‘Red Light (Spells Danger)’ van Billy Ocean. Chris heeft een dagje vrij en zit met een glaasje in haar tuin te genieten van het zonnetje, al gaat ze nu wel 3,5 minuut lang stevig dansen met ventje Freddy!


18/09: Op Prinsjesdag zetten we de sms-box open voor verzoekjes van Nederlands(talig)e nummers. Pendelaar Steven spoort dagelijks naar huis en ‘kedeng kedengt’ graag met Guus Meeuwis & Vagant op de achtergrond.


  • Het Lalalaatste Woord
10/09: Voor Sebastian mag Het Lalalaatste Woord de openingsdans van zijn huwelijk zijn: ‘Let’s Stay Together’ van Al Green. Van die boodschap zijn hij en zijn geliefde nog steeds helemaal overtuigd!

11/09: Live vanop een camping in de Ardennen heeft Bart Het Lalalaatste Woord vandaag. Zijn 5 beste vrienden en hij beleven daar een unieke vriendentrip en X-Session mag het voor hen he-le-maal afmaken met ‘On And On’!

12/09: The Turtles met ‘Happy Together’ is voor Mieke dé perfecte manier om het zonnetje tevoorschijn te toveren aan het einde van een druilerige dag!

13/09: De programma-afsluiter is voor twee fans van Queen & David Bowie: Brandon en Lauren. Zij zingen graag kattenvals, tot spijt van hun buren. Sorry buren... Graag gedaan, Brandon en Lauren! 

14/09: Nostalgies eigenste ex-stagiair Joyce krijgt Het Lalalaatste Woord, want zij is sinds enkele uren Master in de Journalistiek (mét onderscheiding). Dat vieren we graag samen, mét ‘I Want It That Way’ van Backstreet Boys op de achtergrond!

17/09: Grietje is dol op ‘Breakfast At Tiffany’s’ van Deep Blue Something. Het nummer doet haar terugdenken aan een zalige roadtrip door Florida, die ze met haar ventje heeft gemaakt.

18/09: Johan wilt graag ‘I Just Can’t Get Enough’ van Depeche Mode horen, want dat was het nummer, waarop hij als kind verzamelde bij de bivakken van de chiro!09/09/2018