Nostalgie viert de jaren '80!


Vanaf maandag 28 januari tot en met vrijdag 1 februari blikken we bij Nostalgie terug op de eighties. Daarom draaien wij 80 uur lang de beste 80's muziek.


Onze presentatoren zetten hun programma volledig in het teken van de jaren tachtig. Het draait om de beleving van onze luisteraars tijdens de 80’s: wat betekende de 80’s voor hen? We zijn op zoek naar leuke verhalen van de luisteraar en een classic die daar perfect bij past. Plaatjes kunnen worden aangevraagd tijdens “jouw eighties, jouw classics”


In de ochtend ontvangt Seb een bekend figuur uit de 80's. Leo Van Der Elst, Michael Pas, Danny Verstraeten, ... Ze komen allemaal aan de beurt.


Daarna zorgt Astrid ervoor dat je tussen 10-13u niet meer stil kan zitten. Zij stelt elke dag drie dansbare 80's classics voor. Ook maken we iedere dag tijd voor het 80's A-team, grote artiesten zoals Michael Jackson en Madonna staan die dag centraal.


Tijdens de 80 seconden quiz raden de kandidaten of het vorige nieuwsfeit vroeger of later plaatsvond dan het vorige. Wie wint, vertrekt op citytrip naar een stad die populair was in de eighties! 


Marcia neemt je terug naar "Live Aid" in 1985 en Johan zorgt voor de grootste classics uit jouw favoriete 80's vakantiebestemming.25/01/2019