Nostalgie in de bioscoop

We zijn bijna zeker van een vierde Austin Powers-film. Mike Myers, die de iconische figuur speelt, zegt zelf dat het een ‘hele grote misschien’ is. 

Sinds mei zijn er al geruchten over een eventuele vierde deel van de komediefilms. Mike Myers is aan het onderhandelen of er nu een komt of niet. Hij zou heel graag nog eens in de rol van Austin Powers kruipen, ‘omdat het een non-stop feestje is tijdens de opnames’. 

Austin Powers is een parodie op de James Bond-franchise. In 1997 is de eerste film uitgekomen. Het vervolg kwam twee jaar later uit en de derde film was te zien in 2002. Misschien dus een vierde deel in de komende jaren. Wie weet?


Toy Story 4 is de laatste film in de serie. Woody, Buzz, Jessie en hun vriendjes gaan nog een één keer te zien zijn op het grote scherm. 

Tom Hanks, die de stem van Woody verzorgt, vond de laatste opnamedag historisch.  Het einde van de film zal dan ook een grote impact hebben. Zo groot zelfs, dat Tom op zijn laatste dag de crew niet wilde aankijken. Ook Tim Allen, die Buzz Lightyear is, vertelt dat het een zeer emotioneel moment was. Hij kon amper door de laatste scene geraken. 

In juni 2019 komt Toy Story 4 in de zalen. We zullen maar een grote doos zakdoeken meenemen!


Regisseur Ridley Scott gaat een vervolg op Gladiator maken. Volgens bronnen gaat Paramount de film maken en krijgt Universal de optie om het project mee te financieren. 

Wie er in de film gaat meedoen of een concreet verhaal is nog niet bekend. We weten alleen dat de film rond de kleinzoon van Marcus Aurelius draait. De eerste film ging over Maximus, gespeeld door Russel Crowe. Hij wilde wraak nemen op Commodus, de zoon van Marcus Aurelius, omdat die de familie van Maximus heeft vermoord. 

In 2000 werd de film zeer goed ontvangen. Gladiator kon 11 nominaties binnenhalen op de Oscars, waarvan die er 5 heeft gewonnen, onder andere die voor Beste Film en Beste Acteur.
02/11/2018