Nostalgie Beach Festival 2018

Op  zaterdag 11 augustus is het festivalpark van Middelkerke het decor voor de 5deeditie van het Nostalgie Beach Festival.

Tickets voor het Nostalgie Beach Festival zijn te koop via deze link!


Hits als ‘Our house’, ‘One Step Beyond’ en ‘House of Fun’, wie kent Madness niet? Deze Britten houden op 11 augustus halt op de weide in Middelkerke om hun vrolijke ska hits op je af te vuren.

We hebben ons laten vertellen dat het wel eens de comeback van de eeuw kan zijn. De Kreuners zijn terug van weggeweest en klaar om er nog eens een lap op te geven. Middelkerke (en omstreken) zijn alvast gewaarschuwd want dit wordt een meezinger van formaat!

Met Jimmy Cliff op het podium zal de temperatuur een paar graden stijgen. Deze reggaelegende bekend van onder meer ‘Reggae Night’ en ‘I Can See Clearly Now’ brengt Jamaica tot in België tijdens het Nostalgie Beach Festival.

‘Forever Young’en ‘Big in Japan’ zijn met stip de grootste hits van Alphaville. Deze Duisters bewijzen dat de eighties onsterfelijk zijn en dompelen ons onder met hun synthpop.

Gedanst wordt er sowieso tijdens het optreden van 10cc. De Britten die al actief zijn vanaf de 70’s denken nog lang niet aan stoppen. ‘Dreadlock Holiday’,‘The Things We Do ForLove’, ‘Donna’ en ‘I’m Not in Love’: het zijn stuk voor stuk nummers, die tot het collectieve geheugen van elke muziekliefhebber behoren.

Van eigen bodem komt ook Ozark Henry. Deze West-Vlaming is al jaar en dag onze nationale trots met hits als ‘Sweet Instigator’, ‘This One’s For You’, ‘We Can be Heroes’.

Nog meer lekkers van eigen kweek: Technotronic. De band liet eind jaren '80 de hele wereld meedansen en -zingen op 'Pump Up The Jam'. Dat zullen ze ook op 11 augustus opnieuw doen -in originele bezetting!

Naast de verschillende acts zijn er ook diverse food- en drinkmogelijkheden voor een op en top festivalervaring.

Tussen de acts door zal Coco Jr. voor de nodige ambiance zorgen.

En alsof dat nog niet genoeg is, geeft Coco ook nog eens het beste van zichzelf met Coco Jr. XL, zijn allernieuwste muzikale project.

Bereid je alvast voor op veel zomerse hits, inclusief die van The Dinky Toys ('I Can't Keep My Hands Of You', 'Declaracion De Amor',...).


Verwacht je dus aan een onvergetelijke dag met veel zon, zee en classics!
04/06/2018