Nog meer concertnieuws!

Paul Simon komt naar ons land. Voor de allerallerlaatste keer.

Op 76 jarige leeftijd, kondigt Paul Simon vandaag, maandag 5 februari, zijn afscheidstournee The Farewell: Homeward Bound Tour officieel aan. Al meer dan 50 jaar staat hij op de planken. Maar binnenkort trekt hij er zelf de stekker uit. "Ik heb vaak nagedacht wanneer ik op een punt zou komen waarop het voor mij niet meer hoeft. Het voelt licht onwennig. Ik hou van muziek maken, en ik ben ook dankbaar voor de geweldige carrière die ik heb gehad. Dit is mijn afscheidscadeau voor alle trouwe fans."

België is een van de weinige Europese landen waar de Amerikaanse zanger zal optreden. Deze finale reeks concerten is de allerlaatste kans voor het grote publiek om zijn successen als 'You Can Cal Me Al', 'Graceland' en 'Sound of Silence' live bij te wonen.

Een historisch muzikaal hoofdstuk wordt definitief afgesloten op donderdag 5 juli 2018 in het Sportpaleis te Antwerpen. Tickets gaan in verkoop op donderdag 8 februari om 10u, via www.gracialive.be, telefonisch via 070 345 345 (Maw 0,30 €/ min) en in alle Fnac verkooppunten.05/02/2018