Nòg 5 goeie redenen om te komen genieten...

De artiesten op ons Nostalgie Beach Festival zijn al even bekend. 

Coco Junior XL, Ozark Henry, Alphaville, Technotronic, 10cc, De Kreuners, Jimmy Cliff en Madness: samen vormen ze de affiche voor ons Nostalgie Beach Festival.

Acht redenen dus om af te zakken naar Middelkerke voor het feestje van de zomer.


Tickets zijn nog steeds beschikbaar via deze website.


Twijfel je nog? Dan zetten wij NOG 5 redenen op een rijtje waarom jij je agenda op 11 augustus zeker moet vrijhouden/vrijmaken.


Een overzichtje:

Aan fotomogelijkheden geen gebrek dit jaar. Onze festivalweide is optimaal uitgedost voor de prachtigste vakantiekiekjes. Maak je vrienden en familie dus maar jaloers via Facebook, Instagram en Twitter!Aan lekker eten is er ook geen gebrek. Er zijn meer eetmogelijkheden dan ooit op onze festivalweide. Smaken zal het zeker, of je nu voor iets vettigs gaat of iets gezonds! En ook de cocktails/mocktails zullen overheerlijk zijn. 


Joggen of fitnessen: niet nodig! Je zal geen seconde stilstaan met dansbare classics van Belgische topproducten als De Kreuners & Coco Junior XL en internationale supersterren als Madness & 10cc. En ook tussen de optredens door zorgen we voor de allergrootste classics, om de sfeer en de dansspieren optimaal te houden!


Met het zeetje om de hoek, zal een fris briesje ongetwijfeld niet ontbreken. Een natuurlijke airco op de festivalweide met andere woorden, altijd welkom na een lange periode van tropische temperaturen!


Ook de dames en heren van Nostalgie zullen aanwezig zijn op het Nostalgie Beach Festival, om sfeer te maken en sfeer op te snuiven. Op de weide kan je zelfs met je eigen ogen binnenkijken in de radiostudio. Met wat geluk krijg je een microfoon onder de neus geschoven. Klaar voor je radiodebuut?