Nieuwe muziek bij de vleet

Dat Lisa Stansfield naar De Roma kwam, wisten we je al eerder te vertellen maar nu heeft de Britse zangeres ook meer info bekend gemaakt over haar nieuw album dat deze lente uitkomt. Haar achtste studio-album heet 'Deeper' en zal verkrijgbaar zijn vanaf 6 april. Stansfield zelf is alvast erg trots op het resultaat: " Het was een fantastisch avontuur om dit album te creëren, ik geloof echt dat we van deze plaat iets speciaals gemaakt hebben en ik kijk er dan ook zo hard naar uit om deze plaat, waar ik zo trots op ben, de wijde wereld in te sturen ."

Het popicoon zal dus, naast haar grootste hits, ook heel wat nieuw werk meenemen naar De Roma op 24 april. Voor wie nog twijfelde: het concert is jammer genoeg uitverkocht. Als voorsmaakje van 'Deeper' loste de trotse zangeres vandaag alvast de eerste single: 'Everything'.


Maar dat is niet alles. Ook rockchick Kim Wilde staat te popelen om nieuw werk te delen. 'Here Come The Aliens' is het eerste studio-album in zeven jaar, en wordt op 16 maart op je losgelaten. Verwacht je maar aan bombastische, meezingbare rocksongs. Op de muziek is het nog even wachten, maar la Wilde deelde wel al de (voorts geweldige) albumhoes. 


Eind dit jaar trekt ze opnieuw op tournee. Een Belgische datum staat helaas voorlopig nog niet op de planning. 


Last but not least: Nathaniel Rateliff & The Night Sweats! Op 9 maart komt 'Tearing At The Seams' uit, de opvolger van de succesvolle titelloze debuutplaat van Nathaniel Rateliff & The Night Sweats. Als aperitief losten Nathaniel en zijn kompanen alvast 'You Worry Me'.

 Nathaniel Rateliff & The Night Sweats speelt op zaterdag 7 april in De Roma. Dat concert is helaas helemaal uitverkocht.10/01/2018