Miley Cyrus is 25 jaar jong!

Miley Cyrus zou popidool worden: dat kon niet anders. Ze kreeg muziek immers met de paplepel binnen:

Het carrièrepad waarvoor Miley koos, was echter een pak minder voorspelbaar.

Op 11-jarige leeftijd kreeg ze de rol van Hannah Montana in de (brave) gelijknamige Disney-reeks. In de reeks, waarin ze een dubbele hoofdrol speelt, werd al snel duidelijk dat Miley een rasechte zangeres was (en niet zozeer een actrice). De reeks was een enorm succes en liep tot begin 2011. Cyrus, op dat moment net volwassen, wilde na al die jaren het 'Disney-juk' zo snel mogelijk van zich afwerpen en besloot dan maar volledig het tegengestelde te doen van haar Hannah Montana-imago.

Van de ene dag op de andere werd Cyrus een vamp, die halfnaakt op podia paradeerde en wiens nieuwe persoonlijkheid bol stond van de seksuele innuendo's.

De transformatie leverde haar wereldwijd succes op. Met 'Wrecking Ball' scoorde ze een wereldhit en verzekerde ze zich een wereldwijd bekeken (en besproken) videoclip. De hits stapelden zich op, net als de kritiek op haar nieuwe imago. Dat deerde haar echter niet, of toch wel...?

Miley zelf bleek het uiteindelijk toch ook iets zediger te willen aanpakken. In 2016 toonde ze spijt van haar eerdere uitspattingen en ging ze voor een braver en 'geloofwaardiger' imago. Op haar meest recente langspeler 'Younger Now' zet ze deze verandering om in een muzikaal verhaal.

Zo zie je maar: 25 jaar jong en al twee complete transformaties ondergaan...

We mogen dus van één ding zeker zijn: Miley zal nog heel wat stof doen opwaaien, al dan niet met behulp van een sloopbal.23/11/2017