Mamma Mia, wat een ABBA-jaar!

Dit jaar is het 45 jaar geleden dat ABBA’s eerste single ‘People Need Love’ uitkwam. En dat was natuurlijk het begin van een iconische carrière. De Zweedse popgroep scoorde de ene meezinger na de andere, die ook nu nog harten weten te veroveren (denk maar aan 'Mamma Mia 2', waar we later deze zomer van kunnen genieten).


Heb jij zin om je helemaal te geven op klassiekers zoals ‘Mamma Mia’, ‘Take a Chance on Me’ en ‘Super Trouper’? Dan heb je geluk, want 2019 brengt een stevige portie ABBA met zich mee.

Op 6 april komt coverband THE SHOW naar de Vorst Nationaal in Brussel. Ze trakteren het publiek op de grootste hits van ABBA in een 2 uur (!) durende show. De vier look-a-likes worden ondersteund door The National Symphony Orchestra of London en door de Zweedse band Waterloo. Bovendien brengen ze saxofonist Ulf Andersson mee, één van de originele muzikanten van ABBA!

En het kan niet op, want op 2 november kan je naar The ABBA Story – Thank You For The Music in de Antwerpse Stadsschouwburg! Ook hier kan je genieten van de grootste hits van de band, in combinatie met een groots visueel spektakel. De show vertelt het verhaal vanaf ABBA's overwinning op het Eurosongfestival in 1974 tot hun (definitieve?) split in 1983.

Voor THE SHOW kan je vanaf 29 juni tickets kopen en voor ‘The ABBA Story’ zijn ze nu al beschikbaar.

Gimme! Gimme! Gimme!28/06/2018