Lady Gaga trekt naar Las Vegas

Lady Gaga heeft een contract getekend voor heel wat Vegas-shows. Daar strijkt ze de ronde som van 100 miljoen dollar voor op. Daar bovenop krijgt ze ook nog een luxeresidentie aangeboden, aangezien ze enkele maanden in de woenstijnstad zal wonen. Voor Lady Gaga aan haar shows begint zal de zangeres eerst nog haar Europese tournee hervatten. Ze moest die vorig jaar noodgedwongen afzeggen door een chronische vermoeidheid.

De zangeres, bekend van hits als Just Dance, Bad Romance en Poker Face, is dolblij met haar nieuwe klus. "Ik zal er iedere avond mijn hart en ziel inleggen op het podium." Ze zegt dat het een droom is die uitkomt. In totaal zal ze minstens 74 keer optreden in het theater.  Dat is net iets meer dan 1 miljoen euro per optreden.

Lady Gaga is zeker niet de eerste met een residentieshow in Las Vegas. Ook Elvis Presley, Frank Sinatra, Celine Dion en Shania Twain hadden eerder al vastlopende show in Sin City. Met Piece of Me staat Britney Spears zo zelfs al bijna 4 jaar op de planken in de gokstad. Naar verluidt bracht het de Amerikaanse zangeres al zo’n 60 miljoen euro op. Voor wie Britney nog aan het werk wil zien in The Axis haast zich beter naar Las Vegas want op oudejaarsavond speelt ze er haar laatste residentieshow.20/12/2017