Justin Timberlake is 'Filthy'

Can't stop this feeling!

Eergisteren konden we jullie al meedelen dat Justin Timberlake's nieuwe album volgende maand zal verschijnen en nu heeft de Amerikaanse popster ook de eerste single uit Man of the woods gelost.

De single noemt 'Filthy' en in de bijhorende videoclip speelt Justin een soort Steve Jobs in de toekomst die op een evenement een dansende robot voorstelt. De videoclip werd geregisseerd door Mark Romanek, met wie Timberlake al eerder samenwerkte voor de video van Can't Stop This Feeling.

De single doet uitkijken naar de rest van het album, dat verschijnt op 2 februari. Volgens de zanger wordt Man Of The Woods een erg persoonlijk album: "Ik liet me inspireren door mijn zoon, mijn vrouw en familie. Het gaat ook over waar ik vandaan kom, nog meer dan bij de voorgaande albums." Op het album zullen ook heel wat gastartiesten te horen zijn, zoals Pharrell Williams, countryzanger Chris Stapleton en Alicia Keys.

Twee dagen voor het album in de rekken ligt, staat de zanger nog voor een andere grote uitdaging: hij treedt namelijk op tijdens de Half-time show van de Super Bowl, de American footballfinale die meer dan 100 miljoen kijkers lokt. Het is niet de eerste keer dat Timberlake tijdens de Super Bowl zal performen. In 2001 trad hij op met boysband *NSYNC en in 2004 stond hij met Janet Jackson op het veld, met de beruchte Nipplegate tot gevolg. Hoe dan ook, het jaar start alleszins groots voor Justin Timberlake.

05/01/2018