Jelle Cleymans op bezoek!

Vanochtend zat acteur en zanger Jelle Cleymans  in de studio bij Stefan tijdens De Goeie Morgen. Hij kwam daar vertellen over de nieuwe voorstelling ‘Zoo of Life’. ‘Zoo of Life’ is een musical die naar aanleiding van de 175ste verjaardag van de Zoo van Antwerpen op 3 april van start gaat. 

In ‘Zoo of Life’ zal je kunnen genieten van een groot spektakel met een gigantische cast. Zowel vrijwilligers als bekende acteurs en actrices zullen op het podium staan. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Tinne Oltmans, die juf Julie zal spelen en voor Jelle Cleymans, die de rol van gorillaverzorger Tim vertolkt. Janine Bischops neemt de rol van mater familias Léonie op zich. 

Het spektakel zal vanaf 3 april te zien zijn in de Koningin Elisabethzaal die net naast de Zoo van Antwerpen ligt. Tickets zijn al verkrijgbaar via de site en kosten tussen 22,50 euro en 47,50 euro. Je kan met je ticket van ‘Zoo of Life’ op dezelfde dag ook binnen in de Zoo van Antwerpen.

Naast de voorstellingen van ‘Zoo of Life’ is Jelle  ook met andere projecten bezig. Momenteel geeft hij samen met zijn zus Clara intieme voorstellingen genaamd ‘Naakte Aap’. Tijdens die voorstellingen zingen ze de eerste helft zelf gekozen nummers en in de tweede helft is er ruimte voor verzoeknummers uit het publiek. Samen met mede-mannen Hubert Damen, Coco Jr. en Joost van Hyfte trekt hij rond met de voorstelling 'MANNEN'.


09/02/2018