InitiatYVES van de week

Circant

De vereniging biedt kinderen en jongeren overal circuslessen en circusprojecten aan. Bij Circant kunnen de kinderen zich komen amuseren zonder competitie en met heel veel plezier! Hier hoor je hoe het gesprekje met Yves klonk.


Coffee & Coach

Voortaan kan je in de gekende Antwerpse koffiebars September, Café Kamiel en Viggo’s niet enkel terecht voor een lekkere kop koffie, maar ook voor een goed gesprek met een loopbaancoach. Het initiatief noemt Coffee & Coach en Marieke legde graag uit aan Yves hoe dat in zijn werk gaat. Herbeluister het gesprek hier.


Mealhero

De Gentse start-up Mealhero wil met een slimme stomer en gezonde maaltijdboxen de harten van de Millennials veroveren. Oprichter Jeroen Spitaels klinkt alvast enthousiast! Herbeluister het gesprek hier.


List-Minute

Die oude troep eindelijk naar het grofvuil brengen, een goede bijlesleraar vinden, IKEA-meubels monteren, de ramen wassen, het huis herschilderen, een oppas vinden voor uw hond en ga zo maar door. Heeft u ook altijd een aantal klusjes op uw to-do lijstje staan die u steeds maar weer uitstelt? Dan is ListMinut iets voor u volgens Christophe. Herbeluister het gesprek met Yves hier.


Minitree

Groene vingers maar een kleine tuin? Drie jonge dertigers hebben de oplossing: de minitree. Kleine fruitbomen die perfect in de stadstuin of terras passen. Hermien van Minitree.be maakt van Yves een echte moestuinliefhebber. Het gesprek kan je hier herbeluisteren;
13/11/2017