InitiatYVES van de week

Peter Goossens

Op maandag kwam de nieuwe Gault Millaugids uit, een speciale editie, want het is het 15de jaar dat het prestigieuze recensieboek verschijnt. Ook voor Peter Goossens is het nagelbijten want hij kan voor het vijftiende jaar op rij de maximumscore halen met zijn toprestaurant Hof Van Cleve. Toch blijft hij kalm onder de druk, zo vertelde hij Yves toch. Herbeluister het gesprek hier.


Ekilibre

Je baby masseren is een van de zaligste momenten die er zijn. Niet alleen voed je zijn/haar huidje met een zalig ruikende olie, de verbondenheid en intimiteit die ontstaat, is zeer belangrijk voor de hechting en relatie met je kindje. Els geeft daarvoor workshops en krijgt geïnteresseerden van over heel België over de vloer. Herbeluister het gesprek hier.


Frietjes met chocoladesaus

Frietjes én chocolade, Belgischer kan niet. Nochtans is ‘Den Heiberg’, de frituur van Giovanni en Joke, de allereerste Belgische frituur die uitpakt met chocoladesaus. Yves vraagt zich af hoe dat smaakt en belt met uitbater Giovanni. Dat gesprekje kan je hier herbeluisteren.


The original Cliniclown: Michael Christensen

Michael Christensen is de allereerste Cliniclown, en vorige week was hij op bezoek in ons land om Belgische Cliniclowns op te leiden. Yves De Wolf kreeg de eer om met de man te bellen. Herbeluister het gesprek hier.
21/11/2017