InitiatYVES van de week (16/04 - 20/04)

Heb/ken je zelf ook een leuke start-up, actie, goed doel of initiatief, die je graag wil delen met Yves en de Nostalgie-luisteraars?

Laat het weten via een mailtje naar yves@nostalgie.eu!


Maandag: Takeair
Ziek zijn/worden op het werk: het is geen lachertje. Daarom heeft het bedrijf 'Takeair' een ventilatiesysteem ontwikkeld, dat gezonde bacteriën toevoegt aan aircolucht. 


Dinsdag: Droom, kies, leef
Bij dromen over je toekomst hoort ook knopen doorhakken en dat is niet altijd evident. Marianne van 'Droom, kies, leef' helpt jongeren graag hiermee op weg.


Woensdag: Repair Café

We gooien te veel weg en hergebruiken te weinig. 'Repair Café' wil daar iets aan doen. Dit InitiatYVES biedt een wereldwijd netwerk van mensen die zaken (voor elkaar) repareren en met elkaar delen! Heb je twee linkerhanden? Geen probleem! Ook daarvoor heeft 'Repair Café' een oplossing!


Donderdag: VZW Socio

Niet alleen honden en katten hebben een goeie thuis nodig, ook vogels, egels en eekhoorns willen een fijne familie hebben om bij te wonen. 'VZW Socio' zorgt hiervoor, met de hulp van o.a. kunstenares Klaartje!


(Vinyl) Vrijdag: Warrecords

In het hart van Antwerpen, aan de Sint-Katelijnevest, vind je 'Warrecords'. Het is een minimalistische winkel, waar je terecht kan voor zowat alles wat elektronische muziek te bieden heeft, maar ook singeltjes, dj-gear en een uitgebreide frisdranken- en bierkaart. Achter de nieuwe winkel zit Warre Geens, ervaren als mede-programmator en stagemanager voor Pukkelpop.
19/04/2018