InitiatYVES van de week (05/03 - 09/03)

Heb/ken je zelf ook een leuke start-up, actie, goed doel of initiatief, die je graag wil delen met Yves en de Nostalgie-luisteraars?

Laat het weten via een mailtje naar yves@nostalgie.eu!


Maandag: Curieuzeneuzen

Schone lucht is een absolute must voor iedereen. Daarom kan ook daadwerkelijk iedereen, jong of oud, meedoen aan 'Curieuzeneuzen'. Dit initiatYVES vormt het grootste luchtkwaliteitsonderzoek van ons land: maar liefst 20 000 burgers kunnen participeren.


Dinsdag: Design for Pussies

Bij 'Design for Pussies' staat het welzijn van jouw kat centraal! Het InitiatYVES wil er met innovatieve interieurobjecten en accessoires voor zorgen dat iedere kat zich goed in zijn vel voelt. 


Woensdag: Our Daily Bottle

Als het aan Isabeau zou vragen, is het altijd wine o'clock. Met haar startup Our Daily Bottle is ze jouw persoonlijke sommelier, met een wijnabonnement aan een vriendenprijsje, en een heerlijke online wijnkelder.


Donderdag: Het Huis van de Mens 'VeelZIJdig'

Naar aanleiding van Vrouwendag staat het InitiatYves vandaag volledig in het teken van de dames. Yves belde met Tamara De Laet van Het Huis van de Mens. Zij organiseren namelijk het gratis festival 'VeelZIJdig', speciaal voor de vrouwen. 


Vrijdag: Pyjamadag

Vandaag is het Nationale Pyjamadag! Een initiatief van Bednet dat zieke kinderen de kans wil geven om op een bepaalde manier toch naar school te kunnen gaan. Leerkracht Dorlien Hemmeryckx organiseert naar aanleiding van Pyjamadag samen met haar school een groot ontbijt. Ze heeft ook zelf een 'Bednetter' in haar klas zitten en vertelde daarover bij Yves. 07/03/2018