InitiatYves (04/06 - 08/06)

Heb/ken je zelf ook een leuke start-up, actie, goed doel of initiatief, die je graag wil delen met Yves en de Nostalgie-luisteraars?

Laat het weten via een mailtje naar yves@nostalgie.eu!

Maandag: Gratis Outdoor Fitness

24/7 gratis fitnessen in openlucht? Het kan! Op sportsite De Leunen in Geel staan 11 fitnesstoestellen waar iedereen zich op kan uitleven. Schepen van sport Nadine Laermans vertelt je meer bij Yves!


Dinsdag: Grote Kuis in Turnhout

Turnhout houdt deze week ‘grote kuis’. Ze maken de stad zwerfvuil-vrij en motiveren hun inwoners om de handen uit de mouwen te steken. Hoe ze dat doen? An doet het uit de doeken bij Yves!


Woensdag: 'De Kleine Boerderij' in Merksplas

In plantentuin ‘De Kleine Boerderij’ in Merksplas hebben ze een studietuin aangelegd. Je komt er meer over te weten bij Yves! Wout vertelt er namelijk over de plantentuin. 


Donderdag: Dreamfestival

Dreamfestival gaat door op 23 en 24 juni. De opbrengst van het festival gaat naar onderzoek naar de zeldzame ziekte 22q13. Bieke vertelt er meer over bij Yves!


Vrijdag: Nature

Jongeren kansen geven is wat ‘Nature’ hoopt te doen met de kampen die ze organiseren. Ze hebben programma’s voor kwetsbare jongeren waarbij ze inzetten op activiteiten die therapeutisch werken. Tom vertelt meer over de organisatie bij Yves.04/06/2018