Het wordt Wilde in De Roma!

Goed nieuws voor fans van de betere popmuziek.

En fantastisch nieuws voor zij, die nog op zoek zijn naar een leuk Valentijnscadeau voor hun geliefde (of voor zichzelf)!

Niemand minder dan Kim Wilde kondigde zonet een bezoekje aan in concerttempel De Roma. Dat concert zal op zaterdag 24 november plaatsvinden. 

Wildes optreden maakt deel uit van haar 'Here Come the Aliens'-tour. Die titel is niet voor niets gekozen, want 'Here Come the Aliens' is de naam van haar nieuwste album -haar eerste in vijf jaar trouwens-, dat op 16 maart verschijnt.

Wilde, die in de jaren '90 het podium achter zich liet voor een (heel succesvolle) carrière in het tuinieren, gaat met haar nieuwe tournee langer op trot dan ooit tevoren. Ze doet heel Europa aan, en dan mag België natuurlijk niet ontbreken.

Uiteraard zullen alle grote classics van Wilde aan bod komen, en dat zijn er heel wat. Denk maar aan de Supremes-cover 'You Keep Me Hangin On', 'You Came' en natuurlijk 'Kids In America'. Wilde zal ook met recent werk voor ambiance zorgen, want met haar nieuwe album heeft ze de (hit)sound van de eighties weer helemaal opgepikt. Dat bewijst ze met 'Pop Don't Stop', de eerste single van haar nieuwe album. Beluisteren kan hieronder!

Tickets voor het concert zijn vanaf woensdag 14 februari 13u30 te koop via de website van De Roma, 03 600 16 60 en de website van Fnac. 

Maar nog voor de tickets in verkoop gaan, kan je komende woensdag al de allereerste tickets voor het concert scoren. Afstemmen op Nostalgie is dus de boodschap, zeker rond het middaguur! 12/02/2018