Here's To Love!

Woensdag staat Nostalgie helemaal in het teken van de liefde!

Ook Jasper Steverlinck viert met ons mee. Hij is 's morgens te gast in De Goeie Morgen én brengt live zijn recentste single 'Here's To Love'.

Maar dat is niet alles! Jij bepaalt welk liefdesnummer Jasper woensdag onder handen neemt. Val je in zwijm bij 'Without You' of 'Can't Help Falling In Love'? Gaat je hart sneller slaan bij 'Total Eclipse Of The Heart' of 'Ik Hou Van U'? Of is er nog een ander liefdesnummer waar je op één of andere manier helemaal week van wordt?

Vertel ons waarom jij voor welke song gekozen hebt, en misschien maak je wel kans op een duoticket voor het concert van Jasper Steverlinck op 26 april in De Roma. Was dit het lied dat op de achtergrond speelde bij je allereerste kus? Of was het jullie openingsdans? Of doet het je terugdenken aan een vakantielief? Of hoort het bij een onbeantwoorde liefde?

(Pssst, zoek je nog wat inspiratie? Via de Nostalgie-app kan je vanaf vandaag luisteren naar het XTRA LOVE-kanaal!)Je moet ingelogd zijn om dit formulier te kunnen invullen !
10/02/2018