Herbeluister: Bekend volk bij Marcia!

Niet alleen jij kan 'Jouw Moment, Jouw Classic' kwijt bij Marcia: ook bekend Vlaanderen doet dat.


Hieronder een overzichtje van de Bekende Vlamingen, die dit seizoen al de revue zijn gepasseerd in de avondspits van Nostalgie.

Marcia belt op donderdag 6 september met een bevlogen Pascale Naessens. Ze vertelt ons over haar nieuwste kookboek -haar negende al-, ‘Nog Eenvoudiger Met 4 Ingrediënten’, dat de dag erna in de (online) winkels verschijnt. Pascale vertelt ook over haar keramiekexpo, die de komende weekends in Antwerpen te bewonderen is! Ze deelt ook haar favoriete classic, om te spelen bij een lekkere maaltijd...


Het Lalalaatste Woord is op dinsdag 4 september voor Goedele Liekens. Zij heeft het over haar gloednieuwe programma ‘Sex Tape’, dat later die avond in première gaat op Vijf. En of het het bekijken waard is: we kunnen allemaal nog flink wat tips & tricks opsteken van de deelnemende koppels! Goedele legt alles haarfijn uit en doet meteen ook een sexy verzoekje, om ons 'in the mood' te brengen!


Op de eerste dag van het nieuwe schooljaar gaat 'De Buurtpolitie' zijn 10e seizoen in. Reden genoeg voor Marcia om Ianthe Tavernier (Floor in de serie) op te bellen voor een gesprekje over de opnames én het favoriete nummer van de cast! (Rarara, het is een meezinger van eind de jaren '90.)
En op deze eerste schooldag mag er natuurlijk ook gefocust worden op Ianthes schooltijd...
06/09/2018