George Ezra, Happy 25th!

Een heuglijke dag voor George Ezra! De Briste singer-songwriter wordt 25.

Ezra, die we vooral kennen van de hits ‘Budapest’ en ‘Cassie O’, bracht op 23 maart een nieuw album uit. In april mochten we hem verwelkomen in de Ancienne Belgique. Vier jaar hebben we op het nieuwe materiaal gewacht, maar in de tussentijd zat hij niet stil. 

Toen de Brit 13 was, wist hij al hoe groot zijn liefde voor muziek was en dat is dan ook de rode draad in zijn leven geworden. “Er zijn andere dingen die me interesseren, maar mijn echte hobby en passie is muziek”, vertelt hij.  

De afgelopen 4 jaar was hij bezig met toeren en met het schrijven van nieuwe nummers. Hij begon ook met een podcast en die gaat over niets minder dan…muziek. In ‘George Ezra & Friends: The Podcast’ heeft hij gesprekken met bekende artiesten. Zij geven een uniek inzicht in hun levens en vertellen meer over hun job.  Enkele van de openhartige muzikanten zijn Ed Sheeran, Lilly Allen en Elton John.


Iedere week zet Ezra een nieuwe podcast online. Benieuwd naar wat zijn muzikale gasten te zeggen hebben? Hier kun je luisteren naar de gesprekken! 
07/06/2018