Ga naar The Big 5 in Zuid-Afrika

Wil jij op safari om The Big 5 in het wild te gaan spotten?

Luister dan elke vrijdag naar The Big 5 lijst bij Nostalgie en maak zo kans op jouw 10-daagse droomreis voor twee naar Zuid-Afrika, aangeboden door Stieviewondertours.

Je vliegt met 2 personen met KLM naar Zuid-Afrika, waar je kan genieten van 3 overnachtingen in Kaapstad, 2 overnachtingen op safari all-in, 3 overnachtingen in de Wijnlanden Franschhoek én een huurauto voor de ganse periode. 

Belangrijke praktische details: deze reis is niet inruilbaar voor geld, de reisdata kunnen niet aangepast worden en de reis is exclusief annulatie- en hospitalisatieverzekering, Het volledige wedstrijdreglement kan je hier nalezen.


Zelf op zoek naar jouw droomreis op maat met Stieviewondertours?

Natuurliefhebbers, actievelingen, levensgenieters of cultuurzoekers: iedereen vindt in Zuid-Afrika zo veel méér dan hij zoekt. Maar er is zo ontzettend veel te ontdekken en te beleven en meestal is uw reistijd maar beperkt. 

Wilt u van uw reisdroom een once-in-a-lifetime-ervaring maken? Dan bent u bij StievieWonderTours aan het juiste adres! StievieWonderTours stippelt uw droomvakantie  van a tot z uit volgens uw budget.

Het enige wat u hoeft te doen, is grenzeloos genieten! Alle info op www.stieviewondertours.com

Of Zuid-Afrika ontdekken in alle comfort met een beperkte groep? 

Hou je van reizen in een sfeervolle groep, maar wil je ook het comfort van een gids én chauffeur? Wil je de adrenaline voelen bij het spotten van de “Big Five”?

Wereldbefaamde wijnen proeven in het midden van adembenemende wijngaarden? De couleur locale beleven op pad door een echte Afrikaanse township?

En wil je al die unieke ervaringen delen met een bende toffe reisgenoten? Dan ben je bij StievieWonder Groepsreizen aan het juiste adres! 

In een beperkte groep (max. 16 personen) maken we van je reisdroom een droomreis om nooit te vergeten.  Alle info op www.stieviewondertours.com
27/04/2018