Ga naar Billy Ocean in De Roma

Billy Ocean is de meest succesvolle zwarte artiest uit de geschiedenis van Groot-Brittanië; hij verkocht wereldwijd meer dan 30 miljoen platen. Op woensdag 15 november staat hij in De Roma en bij Nostalgie maak je kans op tickets voor zijn show.

De in Trinidad geboren zanger scoorde zijn eerste grote hit in 1976 met Love Really Hurts Without You. Nadat hij van platenmaatschappij veranderde, scoorde hij in het begin van de eighties opnieuw met Carribbean Queen, Loverboy en de ballade Suddenly.

In 1986 scoorde hij helemaal met When The Going Gets Tough (The Tough Get Going), gevolgd door There'll Be Sad Songs (To Make You Cry). In 1988 stootte hij opnieuw door naar de hoogste plek in de Belgische hitlijsten met Get Outta My Dreams, Get Into My Car.

Na deze succesperiode laste Billy Ocean een pauze in, om in 2007 terug te beginnen optreden met zijn dochter Cherie als 1 van de backing vocals. In 2015 kreeg hij probleemloos het voltallige publiek van het Nostalgie Beach Festival op zijn hand.

Van maandag t.e.m. vrijdag spelen we 'Get Outta My Dreams, Get Into Your Car'.  Wanneer de presentator oproept, sms je 'BILLY' naar 6036. Daarna laten we jou vanuit je auto met je toeter een vraag over Billy Ocean beantwoorden. Op vrijdag maak je bovendien kans op de Nostalgie VIP, met zitplaatsen, drankjes én een exclusieve meet&greet met Billy Ocean.