Feest in De Roma met Nathaniel Rateliff!

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats komen volgend jaar naar De Roma. Tickets zijn vanaf vrijdag te koop. Die dag kan je bij Yves en Astrid de allereerste tickets winnen!

Een blitzcarrière. Anders kan je het succes van Nathaniel Rateliff & The Night Sweats niet noemen. Sinds 2005 timmerde hij in bands als Born in the Flood en The Wheel aan de weg. Telkens met bescheiden succes, tot er in 2010 ineens een telefoontje kwam van Mumford & Sons met de vraag of hij met hen mee op tour wilde.

Met z’n nagelnieuwe band Nathaniel Rateliff & The Night Sweats speelde hij de show die alles zou veranderen in The Tonight Show van Jimmy Fallon. Miljoenen kijkers over de hele wereld zagen hem een verschroeiende versie van z’n single 'S.O.B.' brengen, en de gevolgen bleven niet uit. In een week tijd verkochten Nathaniel Rateliff & The Night Sweats 20.000 platen. Na 'S.O.B.' (ondertussen vlotjes 36 miljoen views op YouTube) volgde meteen de geweldige single 'I Never Need Get Old', die u ongetwijfeld zo mee-neuriet. Van debuutalbum Nathaniel Rateliff & The Night Sweats gingen ondertussen meer dan een miljoen exemplaren over de toonbank, in 2018 wordt de opvolger verwacht.

Ook in België ging de carrière van Nathaniel Rateliff & The Night Sweats steil omhoog: ze verkochten achtereenvolgens Het Depot in Leuven en de AB in Brussel uit en stonden ondertussen al tweemaal op Rock Werchter. Wie erbij was weet dat dit een heerlijk feestje wordt vol blues, soul, roots en country!

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats spelen op zaterdag 7 april 2018 in De Roma. Tickets voor dit concert zijn te koop vanaf vrijdag 8 december om 10u via www.deroma.be, 03 600 16 60 en Fnac. 06/12/2017