Eerste namen Night of the Proms

'Night of the Proms' keert terug met straffe namen! Dit jaar wordt de kaart van de singer-songwriters getrokken. Zowel onze Belgische Milow als de Amerikaanse Suzanne Vega zullen hun grootste hits brengen in een symfonisch jasje.

Milow is een muzikale duizendpoot: naast het schrijven van zijn eigen nummers, houdt hij zich bezig met de productie ervan. De monsterhit 'You Don't Know' is daar het levende bewijs van. De debuutsingle uit 2006 katapulteerde hem meteen naar de top 10 en 2 jaar later mocht hij al verschillende Europese podia voorzien van zijn talent. Het wordt de eerste keer dat hij speelt met een symfonisch orkest. Dat belooft!

Voor Amerikaanse Grammywinnares Suzanne Vega wordt het ook haar vuurdoop. Aan ervaring geen gebrek: met wereldwijd 7 miljoen verkochte albums wordt de zangeres gezien als een van de meest succesvolle singer-songwriters ter wereld. Het album 'Solitude Standing', met hitsingles 'Luka' en 'Tom's Town', mocht vorig jaar nog op tram 3 springen. Een stophalte bij 'Night of The Proms', om ze live te brengen met een groots orkest, lijkt ons dé kers op de taart.

'Night of the Proms' vindt op 23 en 24 oktober plaats in het Sportpaleis. Meer namen volgen de komende maanden.


24/04/2018