Echo & The Bunnymen komt naar De Roma

Haal die zwarte jas maar van de zolder: Echo & The Bunnymen komt op 4 november naar De Roma!

De legendarische Britse postpunkband komt er haar nieuwe plaat 'The Stars, The Oceans & The Moon' voorstellen. Die ligt vanaf eind oktober in de winkel, en is een snoepje voor de diehardfans.

Oerleden Ian McCulloch en Will Sergeant besloten classics als “The Killing Moon”, “Bring On The Dancing Horses”, “Lips Like Sugar” en “The Cutter” helemaal terug te brengen tot hun essentie, om de songs nadien opnieuw op te bouwen “with strings and things attached”. Over de herwerking van het oude materiaal zei Ian McCulloch “Ik doe dit niet voor iemand anders. We herwerken deze songs omdat belangrijk voor me is om de nummers beter te maken. Het voelt bijna als een verplichting.”  

Dit najaar trekt Echo & The Bunnymen op Europese tournee met een concertreeks die volledig in het teken staat van de nieuwe plaat en de herwerkte sound doortrekt naar een volstrekt unieke live-ervaring ondersteund door een fantastische strijkerssectie.

Een must om mee te maken! Op 4 november zie je de legendes in levende lijve in De Roma. Tickets zijn te koop vanaf dinsdag 12 juni om 10u via www.deroma.be08/06/2018