Culture Club komt naar Lotto Arena

Fans van Culture Club kunnen op 27 november aan hun trekken komen in de Antwerpse Lotto Arena. De Britse popband die in 1981 ontstond, komt er namelijk het beste van zichzelf geven.

Sinds het ontstaan van de groep verkocht Culture Club wereldwijd meer dan 150 miljoen singles en platen. Dat succes hebben ze te danken aan meezingers zoals ‘Do You Really Want To Hurt Me’ en ‘Karma Chameleon’ én aan hun flamboyante frontman Boy George, die uitgroeide tot een van de meest iconische artiesten ooit.

Na een moeilijke periode in de jaren '80 splitte de band en enkele jaren later ging ze verder met een andere zanger. Nu vormen de originele leden op het podium opnieuw een hechte groep: Boy George, Roy Hay (keys en gitaar), Mikey Craig (bas) en John Moss (drums).

Het belooft een intense en ritmische avond te worden in de Antwerpse Lotto Arena, die voor de gelegenheid wordt omgevormd tot een kleurrijke 80s danstempel met een moderne touch. De band zal vooral klassiekers, maar ook enkele nieuwe nummers, brengen.

Zet 18 mei alvast in je agenda, want dan start de voorverkoop.
15/05/2018