Begin het nieuwe jaar met een verjaardagsfeestje!

Gelukkig nieuwjaar! Of, in dit geval, gelukkige verjaardag! Terwijl jij nog in je zetel ligt te bekomen van een ongetwijfeld fenomenaal nieuwjaarsfeestje, maken deze muzikanten zich vandaag al op voor hun verjaardagsparty.

Jan De Wilde

De Vlaamse kleinkunstenaar, die er al jaren over waakt om ons te waarschuwen voor de eerste sneeuw, viert vandaag zijn 74e verjaardag. Samen met zijn vrouw Lieve woont hij tegenwoordig in het landelijke Aaigem. Ongetwijfeld dat de fanfare van honger en dorst er zal passeren om het feest wat op te leuken!

F.R. David

Ook een bon anniversaire voor de Franse zanger F.R. David. Hij en zijn onafscheidelijke zonnebril vieren hun 71e verjaardag. We zijn nog aan het zoeken naar de juiste ‘Words’ om proficiat te zeggen, maar they don’t come easy.

Grandmaster Flash

Cadeautip: enkele biljetten van de Nationale Loterij. De hiphoppionier scratcht er op zijn 60e nog maar al te graag op los. Onze 'Message' voor The Flash: vier er maar op los!

Tom Barman

Ongetwijfeld nog niet gestopt met feesten sinds oudejaarsavond: Tom Barman. De Belpopduizendpoot – dEUS, Magnus, Taxiwars – wordt er vandaag 46.01/01/2018